RoglIT 2017 z odgovori glede izzivov neprekinjenega poslovanja

Družba Unistar PRO bo 20. in 21. januarja v hotelu Habakuk v Mariboru organizirala poslovno-izobraževalni dogodek RoglIT, na katerem bo strankam, partnerjem ter predstavnikom medijev predstavila aktualne trende in nove tehnologije s področja IT. Rdeča nit januarskega dogodka bo neprekinjeno poslovanje, ki ga označuje tudi slogan dogodka »Zero downtime«.

Doseganje neprekinjenega poslovanja je v praksi velik izziv za vsako informacijsko okolje. Od podjetij, ki želijo resnično poslovati neprekinjeno, oziroma vsaj v načinu 24/7/70/225, namreč zahteva nadvse zanesljivo IT-infrastrukturo in storitve. To pa je v času, ko podjetja od svojih IT-okolij zahtevajo skrajno prilagodljivost poslovnim potrebam, skladno z digitalno preobrazbo poslovanja, zahtevna naloga.

 

Pedstavljamo vam program za tradicionalni Unistarjev dogodek na področju informacijske tehnologije - RoglIT, ki se bo tokrat odvijal v Hotelu Habakuk v Mariboru in sicer 20. in 21. januarja 2017. Prijavite se na suzana.pesjak@unistarpro.si. Za več informacij pokličite 051 687 149.