Strateški partner ITpreneurs

Družba Unistar LC d.o.o. je postala uradni strateški partner globalnega ponudnika izobraževalnih storitev ITpreneurs, enega največjih tovrstnih podjetij na svetu. S tem bo podjetje dopolnilo in zaokrožilo celovito ponudbo informacijskih in poslovnih storitev.

Podjetje Unistar s partnerskim podjetjem postaja eden vodilnih ponudnikov izobraževalnih storitev v regiji. Portfelj izobraževalnih storitev, imenovan PRO.akademija se ponaša s preko 100 različnimi izobraževanji, delavnicami in poslovnimi simulacijami iz različnih poslovnih področij.
Stranke za vsako od ponujenih izobraževanj lahko izbirajo med različnimi načini izvedbe; od klasičnega načina v učilnici na lokaciji podjetja do t.i. virtualne učilnice ali celo oblike e-learninga. Izobraževanja izvajajo certificirani in akreditirani strokovnjaki podjetja Unistar in partnerskega podjetja ITpreneurs.
Družba Unistar je v sklopu partnerstva pridobila tudi uradni naziv »Authorized Training Provider – ATO« in s tem postala ena redkih ponudnikov izobraževalnih storitev, ki so dejansko tudi formalno akreditirani za organizacijo, pripravo in izvajanje različnih izobraževalnih storitev (in z njimi povezanih materialov) v Sloveniji.
V obliki ATO podjetje Unistar ponuja naslednje portfelje izobraževanj: 
-    APMG (Agile PM, Lean IT, COBIT, ISO/IEC 20000, Lean Six Sigma, Managing Benefits)
-    AXELOS (ITIL, PRINCE2, MSP, M_o_R, MOV, P3O)
-    CCC Cloud Credential Council (Big Data, Cloud, Virtualization)
-    HDI HelpDesk Institute
V sklopu storitev partnerskega podjetja ITpreneurs bo Unistar svojim strankam na zahtevo ponujal še tečaje iz naslednjih sklopov:
-    BUSINESS ANALYSIS in BUSINESS SIMULATIONS
-    PMI
-    SCRUM
-    ISACA
-    TOGAF
-    KEPNER – TREGOE
-    ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27002 in ISO/IEC 27005
-    Lean Six Sigma
Ter še mnoga druga izobraževanja iz portfeljev ArchiMate,ASL, BiSL, CAPM, CCSK, CMAP, CompTIA, CPDE, Cyber Security, DBCM, DevOps, EC-Council, ISO 22301, ISO 31000, ISTQB, Resilia, Secure Coding Academy, Simagine, XBRL,…
Unistar v sklopu ATO storitev strankam ponuja preko 100 različnih tečajev, delavnic in poslovnih simulacij v več kot 300 oblikah, skupaj z našim partnerjem pa ponujamo preko 1000 različnih izobraževanj.
Celoten seznam izobraževanj s podrobnejšimi opisi se nahaja na spletnih straneh podjetja Unistar