Prvi ITIL Practitioner tečaj v regiji!

PRO.akademija skupaj s partnerjem ITpreneurs kot prva v regiji ponuja najnovejši ITIL Practitioner tečaj. Gre za popolnoma nov tečaj v prenovljeni ITIL kvalifikacijski shemi

Tečaj ITIL Practitioner ponuja praktične napotke v zvezi uvajanjem in prilagajanjem ITIL procesov v organizacijo. ITIL Practitioner tečaj je primeren za vse kandidate, ki so že opravili osnovni certifikat in so jim poznani odgovori na vprašanja "Kaj" in "Zakaj" ravno ITIL. ITIL Practitioner tečaj se osredotoča na to, "Kako" te stvari izvesti.

Tečaj je osnovan na interaktivnih aktivnostih, povezanih s študijo primera. Posamezniki, skupine in organizacije se bodo na tem 2-dnevnem tečaju v živo soočili z izzivi, s katerimi se srečujejo pri uvajanju in prilagajanju ITIL procesov in dobrih praks v organizacije.

Tečaj je opremljen z interaktivnimi nalogami, predlogami in orodji, ustreznimi seznami in navodili za uvajanje sprememb in izboljšav. Naučili se boste opisati, razložiti in razlikovati med različnimi elementi ITIL dobrih praks in se preizkusili v reševanju, prilagajanju in uporabi znanj ter tehnik na primeru realističnega scenarija.

Tečaj vam ponuja orodja za vaše nenehno izpopolnjevanje in podporo na vaši poti izboljševanja poslovanja.