PRO.akademija

 

PRO.akademija je celovit odgovor na potrebe in zahteve naših strank po izobraževanju, certificiranju in svetovanju, saj na enem mestu ponuja več kot 120 različnih izobraževanj, 5 različnih možnosti certificiranja ter široko izbiro domačih in tujih strokovnih svetovalcev.

Izobraževalne storitve:
Izhodišče PRO.akademije temelji na ideji, da izobraževanje ni zgolj udeležba na tečajih – pač pa predstavlja enega od kritičnih faktorjev uspeha organizacij. Današnje poslovanje se spreminja hitro in odvija v zelo konkurenčnem okolju, zato organizacije za svoj uspeh nujno potrebujejo visoko usposobljene zaposlene. Naše storitve so usmerjene k podpori naših strank za doseganje teh ciljev. Ponujamo širok nabor storitev in programov, ki v popolnosti ustrezajo vaši poslovnim ciljem in strategiji. 

 

Storitve nudimo v različnih oblikah (učilnica, e-tečaj ali webinar) in jih po potrebi v celoti vsebinsko prilagodimo vam in potrebam vaše organizacije. Verjamemo, da imamo na voljo strokovnjake in znanja, da vam naše storitve ponudimo v taki obliki, kot to ustreza vaši organizaciji.

 

Certifikacija

Izobraževalne storitve v celoti dopolnjujemo s storitvami vodilnih svetovnih izpitnih centrov. Za izvajanje testiranj in preverjanja znanj nudimo akreditirane centre Prometric, VUE, Castle. Odvisno od tipa izobraževalnih storitev pa vam omogočimo testiranje tudi v sklopu organizacij, kot so PeopleCert, HelpDesk Institute Inc. Itd.
Storitve testiranja in certificiranja ponujamo v različnih oblikah (elektronsko ali v papirni obliki). 

 

Svetovanje

V sklopu PRO.akademije vam naši in partnerski svetovalci nudijo širok nabor svetovalnih storitev na različnih ravneh poslovanja. Osnovna področja svetovanja:
•    Poslovna analitika, BPMN,
•    ITIL, ITSM in Podpora uporabnikom,
•    Korporativna in informacijska varnost ter skladnost,

•    Neprekinjenost poslovanja in delovanja IT storitev,
•    Rešitve in storitve v oblaku, Big Data, IoT,
•    Upravljanje in nadzor IT,
•    Računalniški in komunikacijski inženiring