PONASTAVI IZBOR

Akreditiran program
Metodologija
Strokovno področje
Primerno za
za vodje
za it osebje (razvoj, podpora, administracija)
Vrsta storitve
Izobraževanje: predavalnica
Jezik
English
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

 

PMP® Exam Prep Classroom
Tečaj v učilnici je namenjen osebam, ki delajo oz. bi želeli vsakodnevno delati na projektih in želijo doseči PMP® Certifikacijo. Natančneje, tečaj je namenjen projektnim vodjam, ki želijo obvladati Project Management Body Of Knowledge (PMBOK® Guide) in izboljšati svoje spretnosti v vodenju projektov.
PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)
Itpreneurs 21 hour, PMI - ACP® tečaj v učilnici zagotavlja program usposabljanja visoke kakovosti, ki tečajnike uči spretnosti in znanja, ki jih potrebujejo za uspešno uporabljanje Agile prakse v resničnem življenju, ter opravljanje izpita.

PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) ® je odgovor na vse večje povpraševanje organizacij na trgu za projektne delavce, ki lahko uporabljajo raznolikost metod za svoje projekte. Agile je tema naraščajočega pomena pri vodenju projektov.
PMI – Risk Management Professional Exam Prep
PMI’s Risk Management Professional (PMI-RMP®) credential je odgovor na vse večje povpraševanje po upravljanju kompleksnih projektov s specializiranim strokovnim znanjem. Globalno priznane, PMI-RMP poverilnice kažejo, da ima tečajnik izkušnje, izobrazbo in usposobljenost za uspešno vodenje in dejavnosti neposrednega upravljanja s tveganji v projektih.
CAPM® Exam Preparation
Ob koncu tega tečaja bodo tečajniki pripravljeni za CAPM® (Certified Associate v Project Management) izpit in bili sposobni prispevati k projektom, ki temeljijo na znanju, povezanih z Vodnikom za Body Project Management znanja 5. verzije.
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče