PONASTAVI IZBOR

Akreditiran program
Metodologija
Strokovno področje
Primerno za
za menedžerje
za vodje
za revizorje
za it osebje (razvoj, podpora, administracija)
za podporo uporabnikom
za prodajnike
Vrsta storitve
Izobraževanje: predavalnica
Delavnica
Lokacija
Ljubljana
Jezik
Slovenščina
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

 

Varnost spletnih aplikacij (varno programiranje)
Predstavljene in podrobno pojasnjene so najbolj nevarne in najbolj pogoste ranljivosti spletnih aplikacij z najnovejše lestvice OWASP Top 10. Poudarek je na razumevanju ranljivosti in tveganj, ki jih prinašajo, kar je najboljša osnova za sprotno zaznavanje in preprečevanje takšnih napak v lastni programski kodi.
ISO/IEC 27001 po vaši meri
ZVOP in notranja pravila po ZVDAGA so le nekatere ključne besede, ki nas spomnijo na varovanje občutljivih podatkov, čeprav je sistem upravljanja varovanja informacij (SUVI) po standardu ISO/IEC 27001 praktično že postal ključni element za kakovost poslovanja. Predvidoma še v tem letu se na področju upravljanja z osebnimi podatki obetajo dodatne zahteve, kar je pomemben razlog za pravočasno pripravo.
Napredni tečaj Informacijske varnosti  in etičnega hekanja
3-dnevni interaktivni tečaj informacijske varnosti in etičnega hekanja vas bo pripeljal do tega, da boste po končanem tečaju s ponosom odšli v vaše podjetje, preverili osnovne ranljivosti v ter zaprli vrata napadalcem. Cilj tečaja je, da na konkretnih primerih in s programi ki jih uporabljajo hekerji prikažemo osnovne korake za odkrivanje varnostnih ranljivosti na spletnih straneh, strežnikih, omrežjih ter ostalih storitvah v vašem podjetju. Po končanem tečaju boste poleg znanja bogatejši tudi za virtualno okolje z ogromno programi za kompromitacijo ter zaščito informacijsko – komunikacijske tehnologije.
Varna uporaba interneta v poslovnem okolju
Veste, da je lahko le klik na neznano povezavo dovolj, da hekerji vdrejo v vaše podjetje? Človek je v zadnjih letih postal najšibkejši člen v varnostni verigi. Tako kot se učimo cestno prometnih predpisov, tako se moramo naučiti tudi pravil za brskanje po medmrežju. Cilj tečaja je ozaveščat uporabnike o varni uporabi interneta ter prikazati pasti in grožnje, ki prežijo na njih in so lahko oddaljene le klik stran od vas.
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče