PONASTAVI IZBOR

ISACA
ISACA
English
COBIT
Upravljanje in nadzor IT
Skladnost z dobrimi praksami
Upravljanje poslovnih procesov
Standardi in dobre prakse
Vodenje in upravljanje IT
2 dni
3 dni

COBIT® 5 Assessor

Z udeležbo na tečaju COBIT 5 Assessor bodo tečajniki pridobili razumevanje, kako izvesti formalno oceno zmogljivosti procesov in kako rezultate te ocene uporabiti za doseganje poslovnih ciljev, prioritizacijo aktivnosti za izboljšanje in ugotavljanje možnosti za izboljšanje vodenja in upravljanja informacijskih sredstev.

Tečaj zagotavlja podlago za presojo procesne sposobnosti posameznega podjetja v skladu s COBIT 5 Procesnim referenčnim modelom (PRM). Pričujoči model na dokazljiv način omogoča zanesljiv, dosleden in ponovljiv način za presojo procesnih zmogljivosti IT in vodjem služi kot odlična osnova za različne pobude sprememb in izboljšav.

Rezultati ocenjevanja zagotavljajo določitev procesne sposobnosti. Lahko uporabijo za izboljšanje procesa, izboljšanje vrednosti poslovanja, merjenje doseganja trenutnih ali načrtovanih poslovnih ciljev, izdelavo primerjalnih analiz, poročanje in doseganje organizacijske skladnosti. Tečaj je podprt s praktičnimi vajami in različnimi scenariji obravnave praktičnih primerov.

Po uspešnem zaključku tečaja lahko kandidati postanejo ocenjevalci ali vodilni ocenjevalci ter zaprosijo za certificiranje ISACA, v kolikor lahko predložijo dodatne dokaze o kompetencah, ki jih ISACA zahteva.

Morda vas zanima tudi?

  COBIT® 5 Foundation
  COBIT® Foundation poteka v obliki 2 ali 3-dnevnega tečaja. Tečaj obravnava globalno sprejet okvir upravljanja in nadzora IT - COBIT. Udeležencem bodo predstavljeni in pojasnjeni osnovni elementi okvira.
  COBIT® 5 Implementation
  Pridobite praktično razumevanje uporabe COBIT 5 v primeru specifičnih poslovnih težav, dogodkov in scenarijev tveganj v organizaciji. Naučite se, kako izvajati in uporabljati COBIT 5 v vašem podjetju in kako ga učinkovito uporabiti za izvajanje pobud strank. Udeleženci bodo spoznali, kako učinkovito uporabljati COBIT 5 preko različnih organizacijskih scenarijev.
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih