PONASTAVI IZBOR

Akreditiran program
CCC Cloud Credential Council
Metodologija
Strokovno področje
Primerno za
za menedžerje
za vodje
za revizorje
za it osebje (razvoj, podpora, administracija)
za podporo uporabnikom
za prodajnike
Vrsta storitve
Certifikat
Izpit
Izobraževanje: predavalnica
Jezik
Slovenščina
English
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

 

CCC Big Data Foundation (BDF)
Tečaj je zasnovan tako, da vam razumljivo razloži pomen velikih podatkov in potencialnih virov le teh, ki jih je mogoče uporabiti za reševanje realnih poslovnih problemov. Obenem zagotavlja pregled nad podatki velike podatkovne baze in orodja, ki se uporabljajo v njej.
CCC Big Data Foundation (BDF)
Digital Exam / Certificate
CCC Business Introduction to Open Cloud – OpenStack (CBA)
Poslovni uvod v oblake – OpenStack tečaj zajema znanje in razumevanje glavnih načel in konceptov računalništva v oblaku.
CCC Cloud Technology Associate (CTA)
Računalništvo v oblaku ni samo tehnologija, ampak tudi nov model za organizacijo, sklepanje pogodb in zagotavljanje sistemov informacijske tehnologije. Ta model ima velik potencial za koristi in tudi za nova tveganja.
CCC Professional Cloud Administrator (PCA)
Interakcija med okoljem v oblaku in obstoječim omrežjem/ upravnih politik je eno izmed najbolj zahtevnih vprašanj. To je domena upraviteljev oblaka. Upravitelj konfigurira in vzdržuje platformo v oblaku, mora pa razumeti in obvladati vse vidike oblaka.
CCC Professional Cloud Developer (PCD)
Tečaj za razvoj oblaka je namenjen razvijalcem aplikacij, ki načrtujejo in razvijajo aplikacije za okolja v oblaku. To usposabljanje se izvaja kot 3- dnevni tečaj v učilnici ali virtualni tečaj. Usposabljanje zajema najboljše prakse na področju oblikovanja aplikacij za okolja v oblaku in podpira številne prodajalce tehnoloških rešitev, ki pokriva Open Source in Vendor standarde. V tečaju so načela, ki zajemajo celotno aplikacijo življenjskega cikla in so potrebna za vsako tehnologijo ali platformo.
CCC Professional Cloud Security Manager (PCS)
Cilj tega tečaja je, da razišče pomembne pojme povezane z varnostjo, tveganjem in skladnostjo v računalništvu v oblaku. Cilj tečaja pa je tudi, da tečajnike nauči uporabljati varnostne koncepte v podjetju, ki uporablja računalništvo v oblaku.
CCC Professional Cloud Service Manager (PCSM)
Profesionalni Cloud Service Manager omogoča nadrejenim (ITIL) inženirjem načrtovanje in zagotavljanje storitev računalništva v oblaku. Tečaj se izvaja kot 3- dnevni tečaj v učilnici ali virtualnem razredu. Zagotavlja hands-on praktičen pristop k razumevanju kako oblak vpliva na operativne procese in kako te procese prilagoditi k zagotavljanjem boljših storitev.
CCC Professional Cloud Solutions Architect (PCSA)
Tečaj je namenjen tehničnim strokovnjakom, ki razvijajo tehnološke rešitve katere podpirajo spreminjajoče zahteve zaradi sprejetja računalništva v oblaku ter pomaga organizaciji k spodbujanju priložnosti, ki jih ustvarja oblak. Strokovnjak mora razumeti vpliv, ki ga oblak ima nad poslovno in informacijsko arhitekturo, oblikovanjem aplikacij, upravljanjem podatkov in varnostno arhitekturo. Zelo dobro mora biti seznanjen s topologijo in ekosistemom, ki se je ustvaril kot posledica sprejetja tehnologije v oblaku in poslovnih modelov.
CCC Virtualization Essentials
Tečaj Virtualization Essentials je 2-dnevni, interaktivni, tečaj v učilnici. Zagotavlja uravnotežen učni načrt in se nanaša na poslovno perspektivno tehnično organizacijo ter poslovno urejanje virtualizacije.
Cloud Essentials
Cloud Essentials Tečaj je 2- dnevni, interaktivni tečaj v učilnici. Ta uvodni tečaj zagotavlja uravnotežen program in obravnava poslovne in tehnične perspektive računalništva v oblaku.
Cloud Essentials
Paper Certificate
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih