PONASTAVI IZBOR

Akreditiran program
Metodologija
Strokovno področje
Primerno za
za menedžerje
za vodje
za revizorje
za poslovne analitike
za it osebje (razvoj, podpora, administracija)
za podporo uporabnikom
za prodajnike
Casovni okvir
Junij
Vrsta storitve
Certifikat
Izpit
Izobraževanje: predavalnica
Izobraževanje: e-tečaj
Simulacija
Delavnica
Lokacija
Ljubljana
Beograd
Jezik
Slovenščina
English
Srpski
Hrvatski
Bosanski
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

 

AgilePM® Foundation
Agile Project Management ™ (AgilePM®) certificiranje naslavlja potrebe tistih, ki delujejo v projektno orientiranih okoljih. Tečaj se osredotoča na metodologijo upravljanja projektov, usklajeno s PRINCE2®. Na podlagi temeljev okvira DSDM Atern vam tečaj predstavi možnost izvajanja Agile projektov v organizacijah, ki zahtevajo standardne pristope, doslednost in transparentnost projektnega vodenja.
AgilePM® Foundation and Practitioner
Agile Project Management ™ (AgilePM®) certificiranje naslavlja potrebe tistih, ki delujejo v projektno orientiranih okoljih. Tečaj se osredotoča na metodologijo upravljanja projektov, usklajeno s PRINCE2®. Na podlagi temeljev okvira DSDM Atern vam tečaj predstavi možnost izvajanja Agile projektov v organizacijah, ki zahtevajo standardne pristope, doslednost in transparentnost projektnega vodenja.
COBIT® 5 Assessor
Z udeležbo na tečaju COBIT 5 Assessor bodo tečajniki pridobili razumevanje, kako izvesti formalno oceno zmogljivosti procesov in kako rezultate te ocene uporabiti za doseganje poslovnih ciljev, prioritizacijo aktivnosti za izboljšanje in ugotavljanje možnosti za izboljšanje vodenja in upravljanja informacijskih sredstev.
COBIT® 5 Foundation
COBIT® Foundation poteka v obliki 2 ali 3-dnevnega tečaja. Tečaj obravnava globalno sprejet okvir upravljanja in nadzora IT - COBIT. Udeležencem bodo predstavljeni in pojasnjeni osnovni elementi okvira.
COBIT® 5 Implementation
Pridobite praktično razumevanje uporabe COBIT 5 v primeru specifičnih poslovnih težav, dogodkov in scenarijev tveganj v organizaciji. Naučite se, kako izvajati in uporabljati COBIT 5 v vašem podjetju in kako ga učinkovito uporabiti za izvajanje pobud strank. Udeleženci bodo spoznali, kako učinkovito uporabljati COBIT 5 preko različnih organizacijskih scenarijev.
Governance of Information Security
Informacijska varnost je kritična tema glede na ogromno količino podatkov, ki se elektronsko obdelujejo in glede na splošna tveganja, povezana z mobilno komunikacijo, internetom, prenosnimi napravami za shranjevanje in kibernetsko kriminaliteto. Izvajanje učinkovite varnosti pa je izziv, saj je tema kompleksna in tehnično slabo razumljena ter se zato pogosto ne obravnava na poslovni in sistematičen način.
ISO/IEC 20000 for Auditors
Tečaj ISO / IEC 20000 Revizorji je 2-dnevno usposabljanje v učilnici. Pomemben je za strokovnjake, ki so 3. revizor v ISO / IEC 20000 presoji.
ISO/IEC 20000 Foundation
ISO / IEC 20000 program certificiranega usposabljanja je intenzivna sodno usmerjena delavnica, ki je namenjena tistim, ki sodelujejo v procesu izvajanja ISO / IEC 20000 ter za tiste, ki bi radi izvajanje programa zajeli na boljši način.
ISO/IEC 20000 Practitioners
Ta interaktivna delavnica vodi do strokovnega izpita ISO / IEC 20000, ki je namenjen IT strokovnjakom, ki pomagajo organizacijam pri pripravi ali ohranitvi ISO / IEC 20000 certificiranja.
Lean Six Sigma Yellow Belt SXL
Usposabljanje Yellow Belt je uvod v Lean Six Sigma (Fundacija ravni). Po končanem tečaju so udeleženci sposobni učinkovito delati z njimi ali kot član Lean Six Sigma ekipe za izboljšanje. Yellow Belt Fundation je pogoj za kvalifikacijo stokovnega izpita Green Belt 1
Lean Six Sigma Yellow Belt MT
Usposabljanje Yellow Belt je uvod v Lean Six Sigma (osnovna raven). Po končanem tečaju so udeleženci sposobni učinkovito delati z njimi ali kot član Lean Six Sigma ekipe za izboljšanje. Yellow Belt Fundation je pogoj za kvalifikacijo stokovnega izpita Green Belt 1
Lean Six Sigma Yellow Belt
On-line Exam - paper certificate
Lean Six Sigma Green Belt
On-line Exam - paper certificate
Lean Six Sigma Black Belt
On-line Exam - paper certificate
Managing Benefits™ Foundation
Namen certificiranja in orientacije Managing Benefits je zagotoviti menedžerje in strokovnjake različnih disciplin / v različnih organizacijah z veljavnimi smernicami upravljanja načel, praks in tehnik.
Managing Benefits™ Practitioner
Namen certificiranja in orientacije Managing Benefits je zagotoviti menedžerje in strokovnjake različnih disciplin / v različnih organizacijah z veljavnimi smernicami upravljanja načel, praks in tehnik.
ITIL® Awareness
Tečaj Awareness traja pol dneva in učencem zagotavlja edinstveno priložnost, da spoznajo osnovne koncepte ITIL in ITSM. Zagotavlja grobi pregled priporočil ITIL dobre prakse vključno z glavnimi ITIL procesi.
ITIL® Foundation + Cloud Essentials™
Vznemirljiv 4-dnevni tečaj v učilnici je v celoti posodobljen za ITIL 2011. Kandidati se uvajajo na celoten življenjski cikel upravljanja IT storitev s pomočjo privlačnega pristopa, ki temelji na študijah primerov.
ITIL® Foundation + Cloud Introduction
Računalništvo v oblaku je postalo resničnost in organizacije po vsem svetu iščejo rešitve za usposabljanje in pridobitev kompetenc za pravilno upravljanje, uporabo in vodenje novih tehnologij v oblaku.
ITIL® Foundation with Apollo 13 Business Simulation
"Houston imamo problem" 55 ur in 55 minut misije. Predstavljajte si, da ste na ladji Apollo 13, ko eden od članov posadke zasliši glasen »pok«. Vaša vesoljska ladja počasi umira. Imate resne težave, razen če vi in vaše podporno osebje začnete delovati kot ekipa. Ampak ne pozabite, čas hitro teče. Dobrodošli na "Apollo 13 – ITSM simulaciji".
PRINCE2® Foundation
PRINCE2 zagotavlja prilagodljivo metodo za vodenje vseh vrst projektov. Ta metoda je de-facto standard za projektni management in se izvaja po vsem svetu.

3-dnevni Itpreneurs »PRINCE2 Fudnation« tečaj (na podlagi PRINC2: 2009) zagotavlja optimalno kombinacijo razrednega predavanja, interaktivne študije primerov, nalog, dodatnih bralnih materialov in pripravljalnega gradiva za izpit. Tečajniki bodo uživali v spoznavanju metodologije PRINCE2, hkrati pa se bodo naučili spretnosti potrebne za praktične uporabe znanja v resničnem življenju.

Vzorčni izpiti in temeljit pregled učnega gradiva med potekom tečaja, tečajnikom pomaga pri pripravi za opravljanje izpita PRINCE2 Foundation.
M_o_R® Foundation
M_o_R Fundation tečaj traja 2 dni in tečajnike pripravlja razumeti štiri elemente okvira M_o_R: načela, pristop, proces in pregledovanje. Obenem jih uči kako ti elementi podpirajo korporativno upravljanje.
MoV® Foundation
2-dnevni interaktivni MOV Foundation tečaj zagotavlja usmerjeno, modularno študijsko učenje managementne vrednosti (MoV).
P3O Practitioner
P3O Axelos standard je načrtovanje procesov odločanja o spremembah v organizacijah. P3O zagotavlja smernice za oblikovanje portfeljev, programskih in projektnih pisarn v organizacijah.
CCC Big Data Foundation (BDF)
Tečaj je zasnovan tako, da vam razumljivo razloži pomen velikih podatkov in potencialnih virov le teh, ki jih je mogoče uporabiti za reševanje realnih poslovnih problemov. Obenem zagotavlja pregled nad podatki velike podatkovne baze in orodja, ki se uporabljajo v njej.
HDI® Customer Service Representative
Predstavniki vašega podjetja so v interakciji z vašimi strankami vsak dan. Ali imajo znanje za ustvarjanje prvorazrednih izkušenj s kupci? Vsebina tečaja naslavlja spretnosti in tehnike, ki so potrebni za zagotavljanje izjemnih storitev in podpore za vaše stranke in končne uporabnike.
Varnost spletnih aplikacij (varno programiranje)
Predstavljene in podrobno pojasnjene so najbolj nevarne in najbolj pogoste ranljivosti spletnih aplikacij z najnovejše lestvice OWASP Top 10. Poudarek je na razumevanju ranljivosti in tveganj, ki jih prinašajo, kar je najboljša osnova za sprotno zaznavanje in preprečevanje takšnih napak v lastni programski kodi.
ISO/IEC 27001 po vaši meri
ZVOP in notranja pravila po ZVDAGA so le nekatere ključne besede, ki nas spomnijo na varovanje občutljivih podatkov, čeprav je sistem upravljanja varovanja informacij (SUVI) po standardu ISO/IEC 27001 praktično že postal ključni element za kakovost poslovanja. Predvidoma še v tem letu se na področju upravljanja z osebnimi podatki obetajo dodatne zahteve, kar je pomemben razlog za pravočasno pripravo.
Osnove Open Enterprise Server 2015
Tečaj pomaga udeležencem spoznati praktično uporabo storitev, ki jih nudi najnovejši mrežni opreacijski sistem Micro Focus Open Enterprise Server 2015.
Strategic Enterprise Analysis
Naučite se veščin analize podjetij in podpirati svoje rešitve podjetja z učinkovitim svetovanjem in vodenjem.
ISO/IEC 27001 Information Security Lead Auditor
Petdnevni intenzivni tečaj udeležencem omogoča, da razvijejo strokovno znanje, potrebno za revidiranje sistema Security Management System(ISMS) in upravljanje z ekipo revizorjev z uporabo široko priznanih revizijskih načel, postopkov in tehnikov.
Kepner-Tregoe® Problem Management
Tečaj je namenjen izključno za tečajnike, ki so uspešno zaključili KT Foundation tečaj in je naslednji korak v razvoju strokovnega znanja na področju Problem Management smeri in tako postal visoko zmogljivi "trouble-shooter".
TOGAF® 9 Practitioner (Level 2)
TOGAF® 9 Strokovni (raven 2) tečaj je 3-dnevni, interaktivni tečaj v učilnici. Tečaj je osredotočen na praktični uporabi okvira TOGAF® 9, ki gradi na temeljnem znanju in razumevanju Level 1, s pomočjo praktičnih scenarijev za uveljavljanje konceptov.
Certified Information Systems Auditor (CISA®)
ISACA CRISC priprava na izpit je 4-dnevni tečaj, ki se osredotoča izključno na bistvenih področjih, zajetih v CISA izpitu in ISACA IT revizijskimi smernicami.
Scrum Alliance – Certified Scrum Product Owner (CSPO)
This Certified Product Owner tečaj v razredu je zelo interaktivna učna izkušnja kreirana za vaš hitrejši uspeh v Scrum. The Product Owner je ključni član Scrum ekipe, ki je odgovoren za ROI prizadevanja moštva z ugotavljanjem, kaj ekipa gradi.
PMP® Exam Prep Classroom
Tečaj v učilnici je namenjen osebam, ki delajo oz. bi želeli vsakodnevno delati na projektih in želijo doseči PMP® Certifikacijo. Natančneje, tečaj je namenjen projektnim vodjam, ki želijo obvladati Project Management Body Of Knowledge (PMBOK® Guide) in izboljšati svoje spretnosti v vodenju projektov.
Bookstore™
Številne organizacije so bile prisiljene vlagati v informacijsko upravljanje kot nove sposobnosti upravljanja IT. BiSL® (Business Service Library Information) je najnovejši okvir ITSM, ki bi pripomogel k kontroli le tega. Vendar se mnogi borijo, da bi razumeli kaj je informacija upravljanja, kako bi BiSL lahko in zakaj bi pomagal? Kako sodelovati s podjetjem, da se zagotovi, da posel & IT prevzamejo svoje odgovornosti?

Ta simulacija pomaga pri poslovnih in IT ljudjeh razumeti potrebo po informacijskem upravljanju ter pomaga razvijati dialog in konkretne ukrepe za reševanje teh vprašanj
Oceans99™
Po Oceans11, 12 in 13 imamo zdaj Oceans99, poslovno simulacijo o informacijskem upravljanju s tveganji! Zgodba govori o veliki razstavi v Tokiu muzeju. Pomembna banka sponzorira ta zahtevni dogodek.

Med pripravo te razstave se pojavijo govorice, da je Oceans99 načrtoval krajo dragocenih predmetov. Ne vemo, kako Oceans99 želi to storiti, vendar vaš izziv je analizirati možna tveganja, vas zaščiti pred grožnjami tako da bo razstava uspešna.
EXIN Information Security Foundation Based on ISO/IEC 27002
Informacijska varnost pridobiva na pomenu informacijsko tehnologije (IT). Globalizacija gospodarstva vodi do vse večje izmenjave informacij med organizacijami (svojih zaposlenih, kupcev in dobaviteljev).
ISO/IEC 27005 Risk Manager
Tečaj omogoča udeležencem, da razvijejo kompetence, da bi obvladali osnovne elemente za obvladovanje tveganj, povezanih z vsemi sredstvi, ki so pomembni za varnost informacij z uporabo ISO / IEC 27005 standarda, kot referenčni okvir.
ISO/IEC 22301 Business Continuity Management Foundation
Tečaj udeležencem omogoča osvojitev znanj o dobrih praksah za uvajanje in upravljanje Business Continuity Management System (BCMS) v skladu s standardom ISO 22301 ter dobrih praks za implementacijo procesov neprekinjenosti poslovanja, ki temeljijo na ISO/PAS 22399. Professional Evaluation Certification Board (PECB) je ISO/IEC 17024 akreditiran s strani ANSI.
ISO/IEC 31000 Risk Manager
Tečaj omogoča udeležencem, da razvijejo kompetence, da bi obvladali osnovne elemente za obvladovanje tveganj, povezanih z vsemi sredstvi, ki so pomembni za varnost informacij z uporabo ISO / IEC 31000 standarda, kot referenčni okvir.
Napredni tečaj Informacijske varnosti  in etičnega hekanja
3-dnevni interaktivni tečaj informacijske varnosti in etičnega hekanja vas bo pripeljal do tega, da boste po končanem tečaju s ponosom odšli v vaše podjetje, preverili osnovne ranljivosti v ter zaprli vrata napadalcem. Cilj tečaja je, da na konkretnih primerih in s programi ki jih uporabljajo hekerji prikažemo osnovne korake za odkrivanje varnostnih ranljivosti na spletnih straneh, strežnikih, omrežjih ter ostalih storitvah v vašem podjetju. Po končanem tečaju boste poleg znanja bogatejši tudi za virtualno okolje z ogromno programi za kompromitacijo ter zaščito informacijsko – komunikacijske tehnologije.
Varna uporaba interneta v poslovnem okolju
Veste, da je lahko le klik na neznano povezavo dovolj, da hekerji vdrejo v vaše podjetje? Človek je v zadnjih letih postal najšibkejši člen v varnostni verigi. Tako kot se učimo cestno prometnih predpisov, tako se moramo naučiti tudi pravil za brskanje po medmrežju. Cilj tečaja je ozaveščat uporabnike o varni uporabi interneta ter prikazati pasti in grožnje, ki prežijo na njih in so lahko oddaljene le klik stran od vas.
APMG Lean IT Foundation
Digital Certificate
Lean Six Sigma Yellow Belt
Paper Exam - Paper Certificate
Lean Six Sigma Green Belt
Paper Exam - Paper Certificate
Lean Six Sigma Black Belt
Paper Exam - Paper Certificate
Managing Benefits™ Foundation
Online exam - paper certificate
Managing Benefits™ Practitioner
Online exam - paper certificate
ITIL® Foundation
Paper Certificate
PRINCE2® Foundation
Paper Certificate
M_o_R® Foundation
Online exam - paper or digital certificate
MoV® Foundation
Paper Certificate
P3O® Combined Foundation & Practitioner
P3O Axelos standard je načrtovanje procesov odločanja o spremembah v organizacijah. P3O zagotavlja smernice za oblikovanje portfeljev, programskih in projektnih pisarn v organizacijah.
CCC Big Data Foundation (BDF)
Digital Exam / Certificate
Osnove Open Enterprise Server 2015
050-719 Novell Certified Administrator (NCA) Enterprise Services exam
Understanding Root Cause Analysis
Root Cause Analysis (RCA) je strukturiran, temeljni ekipni analitični pristop, ki ob pravilni uporabi lahko ublaži ponavljajoče se težave v organizaciji.
ISO/IEC 27001 Information Security Lead Implementer
Ta petdnevni intenzivni tečaj omogoča udeležencem, da razvijejo strokovno znanje za podporo organizacije pri izvajanju in upravljanju sistema za varovanje informacij (ISMS), kot je določeno v ISO / IEC 27001: 2013. Udeleženci bodo obvladali tudi najboljše prakse za izvajanje informacijske varnostne kontrole iz enajstih področij ISO / IEC 27002: 2005.
Kepner-Tregoe® High Severity Incident Management
Ta tečaj je namenjen izključno za tečajnike, ki so uspešno zaključili KT Foundation tečaj in je naslednji korak v razvoju strokovnega znanja na področju visoke Severity/ Major Incident Management smeri in tako postal visoko zmogljivi "trouble-shooter".
TOGAF® 9 Level 1 and 2 Combined
TOGAF® 9 Level 1 in 2 kombiniran tečaj je interaktivni tečaj v učilnici. Tečaj zajema kurikulum tako na ravni 1 in ravni 2.
Certified Information Security Manager (CISM®)
ISACA CRISC priprava na izpit je 4-dnevni tečaj, ki se osredotoča izključno na bistvenih področjih, zajetih v CISM izpitu in ISACA IT revizijskimi smernicami.
Certified ScrumMaster (CSM)
Ta tečaj je namenjen ljudem, ki delajo oz. bi želeli delati, v Agile Scrum ekipi. Cilj tega dvodnevnega tečaja je pridobitev spretnosti in znanj, potrebnih za učinkovito delo v Agile Scrum ekipi; v vlogah, kot so lastnik izdelkov, Scrum Master ali Scrum člana ekipe.
PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)
Itpreneurs 21 hour, PMI - ACP® tečaj v učilnici zagotavlja program usposabljanja visoke kakovosti, ki tečajnike uči spretnosti in znanja, ki jih potrebujejo za uspešno uporabljanje Agile prakse v resničnem življenju, ter opravljanje izpita.

PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) ® je odgovor na vse večje povpraševanje organizacij na trgu za projektne delavce, ki lahko uporabljajo raznolikost metod za svoje projekte. Agile je tema naraščajočega pomena pri vodenju projektov.
Grab@Pizza™
70% IT oddelkov ne more dokazati vrednosti njihovega poslovanja. IT je pod pritiskom. Novo prebojne tehnologije, kot oblak in socialni mediji, se hitro pojavljajo in podjetja razumejo potencial in priložnosti, hitreje in bolje, kot je.

Kako lahko IT uskladiti s podjetjem in zagotoviti, da posel postane uspešen. Kako lahko IT upravlja nenehno spreminjajoče se zahteve za novo IT (poda vrednost in rezultate), ne da bi to negativno vplivalo na obstoječih storitvah in zmogljivostih (stroški in tveganja) za poslovanje? "
EXIN Information Security Management Advanced Based on ISO/IEC 27002:2013
Informacijska varnost postaja vse bolj pomembna. Globalizacija gospodarstva vodi do vse večje izmenjave informacij med organizacijami (njihovimi zaposlenimi, strankami in dobavitelji) in naraščajočo uporabo omrežij, kot je na primer notranje omrežje podjetja, povezavo z omrežji drugih podjetij in interneta.
ITIL® Foundation
Digital Certificate
PRINCE2® Foundation
Digital Certificate
M_o_R® Foundation
Paper exam - paper or digital certificate
MoV® Foundation
Digital Certificate
P3O® Foundation
P3O® Axelos standard je načrtovanje procesov odločanja o spremembah v organizacijah. P3O® zagotavlja smernice za oblikovanje portfeljev, programskih in projektnih pisarn v organizacijah.
HDI® Customer Service Representative
Online exam - paper certificate
Osnove Open Enterprise Server 2015
050-709 Novell Certified Engineer Enterprise Services practicum exam
Writing and Managing Effective Requirements
Uspešni projekti so zgrajeni na temelju dobro napisane zahteve. Ta tečaj zagotavlja tehnike za pomoč poslovnim analitikom za dobro napisane, oblikovane, testne, preverljive zahteve uporabnikov, ki jo stranka potrebuje v jasni in testni rešitvi. Te zahteve zagotavljajo pravilno izvajanje v končnem izdelku za poslovanje in potrebe zainteresiranih.
ISO/IEC 27001 Information Security Foundation
Tečaj udeležencem omogoča, da se učijo o najboljših praksah za izvajanje in upravljanje sistema za varovanje informacij (SUVI), kot je določeno v ISO / IEC 27001: 2013, kot tudi najboljše prakse za izvajanje informacijske varnostne kontrole, ki so na enajstih domenah ISO 27002.
Kepner-Tregoe® Foundation
2-dnevni Kepner-Tregoe Foundation tečaj uvaja sistematičen proces reševanja problemov pri odzivanju na incidente in težave.
APMG Lean IT Foundation
Tečaj Lean IT foundation pomaga IT organizacijam, da svojim strankam zagotavljajo najboljše možne storitve. Skozi razumevanje vrednosti za kupca, procesov, ki to vrednost zagotavljajo, načina za upravljanje uspešnosti, načina za organiziranje in ustreznega odnosa in vedenje, IT organizacijam pomagamo razviti miselnost za nenehno izboljševanje. Lean IT se dopolnjuje z vsemi drugimi metodami najboljših praks (kot so ITIL®, PRINCE2® in P3O®).
TOGAF® 9 Foundation (Level 1)
TOGAF 9® Foundation (Level 1) tečaj je 2-dnevni, interaktivni, tečaj v učilnici. Tečaj zajema kurikulum Foundation Level 1 in vključuje številne primere arhitekture rezultatov in artefaktov, ki so predvidene v celotnem poteku.
Certified in the Governance of Enterprise IT (CGEIT®)
ISACA CRISC priprava na izpit je 4-dnevni tečaj, ki se osredotoča izključno na bistvenih področjih, zajetih v CGEIT izpitu in ISACA IT revizijskimi smernicami.
PMI – Risk Management Professional Exam Prep
PMI’s Risk Management Professional (PMI-RMP®) credential je odgovor na vse večje povpraševanje po upravljanju kompleksnih projektov s specializiranim strokovnim znanjem. Globalno priznane, PMI-RMP poverilnice kažejo, da ima tečajnik izkušnje, izobrazbo in usposobljenost za uspešno vodenje in dejavnosti neposrednega upravljanja s tveganji v projektih.
TOPMeeting™
Projektne organizacije se nenehno soočajo s preveč projektov in premalo sredstev. Nenehno spreminjajoče se zahteve projekta. Projektni organizatorji se morajo naučiti uravnotežiti te zahteve ter hitro in učinkovito razporediti vire, vodenje projektov ter podati vrednost projekta.

V tej poslovni simulaciji mora ekipa upravljati več projektov, s katerimi se sooča z nepredvidenimi zastoji ter spreminjajočimi se poslovnimi in tržnimi zahtevami. Ekipa mora dokazati, da nadzoruje informacije in predloge za uravnoteženje potrebe in prednostne naloge, ter usmerja zvečanje vrednosti projekta in zmanjševanje poslovnih tveganj.
ISO/IEC 22301 Business Continuity Management Lead Auditor
This five-day intensive course enables participants to develop the necessary expertise to audit a Business Continuity Management System (BCMS) and to manage a team of auditors by applying widely recognized audit principles, procedures and techniques.
PRINCE2® Practitioner
PRINCE2 zagotavlja prilagodljivo metodo za vodenje vseh vrst projektov. Ta metoda je de facto standard za projektni management in se izvaja po vsem svetu.

IT preneurs 2-dnevni PRINCE2 Practitioner tečaj (na podlagi PRINCE2: 2009) gradi na spoznanju, da so tečajniki že pridobili certifikat tečaja PRINCE2 Fundation in se osredotoča na uporabo PRINCE2 za učinkovito uporabo metodologije PRINCE2 Project Management v projektih.

Vzorčni izpiti in temeljit pregled učnega gradiva med potekom tečaja, tečajnikom pomaga pri pripravi za opravljanje izpita za naziv PRINCE2 Practitioner.
MSP® Foundation
2- ali 3 dnevni MSP Foundation tečaj tečajnikom zagotavlja temeljito razumevanje upravljanja programov (MSP) z uspešno metodologijo za upravljanje programa. Zagotavlja spretnost potrebno za samozavestno uporabo MSP metodologije upravljanja programov v skladu s strateškimi cilji podjetja.
M_o_R® Practitioner
M_o_R Practitioner tečaj je zasnovan tako, da učencem zagotovi priložnost, da vadijo praktično uporabo metode M_o_R in zajema 12 načel metode M_o_R: Pristop, proces in osnovne tehnike, ki so bistvene za upravljanje tveganj, ki uporabljajo smernice M_o_R.
MoV® Practitioner
Paper Certificate
CCC Business Introduction to Open Cloud – OpenStack (CBA)
Poslovni uvod v oblake – OpenStack tečaj zajema znanje in razumevanje glavnih načel in konceptov računalništva v oblaku.
HDI® Desktop Support Manager
Pojem namizne podpore vključuje več kot le podporo namiznih računalniških sistemov. Vključuje celovito storitev zagotavljanja podpore uporabnikom namiznih sistemov (prenosniki, računalniki, tiskalniki in ostala oprema) s poudarkom na kvalitetnem izvajanju vsakodnevnih opravil. Celoten tečaj je usmerjen na vodenje izvajanja operativnih aktivnosti podpore, ki so taktično usklajene s poslovnimi potrebami strank in zahtevami uporabnikov namiznih storitev.
Administracija Filr sistema za deljenje datotek
Udeleženci bodo spoznali upravljanje sistema za dostop in deljenje datotek Filr.
Writing Effective Business Cases
Naučite se pristopov za uspešno izdelavo študij poslovnih primerov za podpiranje svojih strateških in poslovnih predlogov, temelječih na ustreznem načrtovanju finančnih sredstev in proračuna. Tečaj se osredotoča na pripravo priporočil za sprejemanje pomembnih predlogov in pridobivanja ustrezne podpore poslovanja z vašim idejami. Tečaj z intenzivnimi delavnicami je primeren za izkušene menedžerje, direktorje in vodje, ki redno pripravljajo proračune, poslovne načrte in priporočila.
Certified in Risk and Information Systems Control (CRISC®)
ISACA CRISC priprava na izpit je 4-dnevni tečaj, ki se osredotoča izključno na bistvenih področjih, zajetih v CriSC izpitu in ISACA IT revizijskimi smernicami.
CAPM® Exam Preparation
Ob koncu tega tečaja bodo tečajniki pripravljeni za CAPM® (Certified Associate v Project Management) izpit in bili sposobni prispevati k projektom, ki temeljijo na znanju, povezanih z Vodnikom za Body Project Management znanja 5. verzije.
Bridge-it for PMP®
The business simulation Bridge-it is a wonderful vehicle for discussing and experiencing project management. The set-up of Bridge-it contains a complete series of projects with a rising scale of difficulty. Furthermore, participants must incorporate the project results into a running business. A running business for which the project results cannot come quickly enough in order to achieve its operating targets, but that suffers from them at the same time. It suffers from them because they are ‘over the wall’, ‘just too late’, ‘too expensive’, ‘don’t quite fit’, and because annoying but essential repair and finishing activities are required.
ITIL® Foundation
Razburljiv in dinamičen 3-dnevni tečaj, v celoti posodobljen za ITIL 2011, ki kandidate uvaja v življenjski cikel upravljanja IT storitev in poslovnih pričakovanj. Privlačen tečaj vsebuje študije primerov, ki temeljijo na učenju osnovnih principov najboljše prakse ITIL. Po končanem tečaju sledi izpit (ni vključen v ceno), ki je potreben za prihodnja ITIL usposabljanja.
MSP® Foundation
Paper Certificate
M_o_R® Practitioner
Online exam - paper or digital certificate
MoV® Practitioner
Digital Certificate
CCC Cloud Technology Associate (CTA)
Računalništvo v oblaku ni samo tehnologija, ampak tudi nov model za organizacijo, sklepanje pogodb in zagotavljanje sistemov informacijske tehnologije. Ta model ima velik potencial za koristi in tudi za nova tveganja.
Upravljanje iPrint okolja
Udeleženci bodo spoznali upravljanje sistema za tiskanje z vseh uporabniških naprav.
Agile for Business Analysts
Poslovna strokovna analiza se pogosto znajde v Agile razvojni ekipi, zaradi ugotovitve da veliko orodij in tehnik ni več učinkovito. Agile Scrum je primarni, ponavljajoč se okvir za projektno vodenje in razvoj programske opreme, v katerih zahteve in rešitve razvijajo prek sodelovanja med samozaposlenimi v čezmejnih funkcionalnih skupinah.
P3O Practitioner
P3O Practitioner Exam
ISO/IEC 22301 Business Continuity Management Lead Implementer
This five-day intensive course enables participants to develop the necessary expertise to support an organization in implementing and managing a Business Continuity Management System (BCMS) based on ISO 22301:2010. Participants will also gain a thorough understanding of best practices used to implement business continuity processes from the ISO 22399.
Bridge-it for DevOps
DevOps is about collaboration, communication and integration between development teams and IT operations teams with the objective to deliver faster and more reliable software products and services to the business.
PRINCE2® Practitioner
Digital Certificate
MSP® Foundation
Digital Certificate
M_o_R® Practitioner
Paper exam - paper or digital certificate
HDI® Desktop Support Manager
Online exam - paper certificate
Administracija ZENworks Configuration Management rešitve
Tečaj ponuja udeležencem široko praktično znanje pri delu z vsemi komponentami ZENworks Configuration Management rešitve.
Business Analysis Essentials
To je uvodni tečaj, ki je zasnovan tako, da vam z osnovnim razumevanjem razloži kakšne koristi, funkcije in vpliv ima poslovni analitik znotraj organizacije.
MoV® Practitioner
This 2-day interactive MoV Practitioner course provides a modular and case-study-driven approach to learning Management of Value (MoV). The core knowledge is structured and comprehensive; and well-rounded modules cover the methodology and various techniques. A case study is used to help appreciate the relevance of MoV in its practical application.
Control-IT for ISO/IEC 20000
For many years now Control-IT has been used as a successful intervention in the area of ICT Service Management. Control-IT is energising and will motivate you to adopt ITIL processes. The strong client perspective in the simulation ‘forces’ you and your colleagues to discover and implement Service Management yourselves. And so, helping you to be successful in the implementation in your real organization.
MSP® Practitioner
Tečaj za program uspešnega vodstva (MSP) ponuja priložnost, da se tečajniki naučijo uporabe MSP v resničnem življenju in pripravlja tečajnike za MSP strokovni izpit.
CCC Professional Cloud Administrator (PCA)
Interakcija med okoljem v oblaku in obstoječim omrežjem/ upravnih politik je eno izmed najbolj zahtevnih vprašanj. To je domena upraviteljev oblaka. Upravitelj konfigurira in vzdržuje platformo v oblaku, mora pa razumeti in obvladati vse vidike oblaka.
HDI® Desktop Support Technician
Tehnik oz. strokovnjak za podporo namiznih sistemov večino dneva preživi na obisku pri strankah, na njihovih delovnih postajah ali domačih pisarnah ter tako zagotavlja tehnično podporo za številne sisteme in storitve.
Administracija ZENworks Configuration Management rešitve
050-731 - Certified Novell ZENworks Administrator 11 exam
Eliciting and Writing Effective Requirements
Naučili se boste prepoznati svoje občinstvo, ugotoviti njihove zahteve, in jim zagotoviti primerne in ustrezne informacije.
Ease-it for Lean Thinking and BPM
Ease-it is often deployed in order to improve processes, based on various methods. The business simulation supports Lean or BPM implementations, for example, to clarify directions for solutions.
PRINCE2® Foundation - Hands-On program - blended course with simulation
Udeleženci običajnih PRINCE2 tečajev se večinoma seznanijo in certificirajo v zvezi s teoretičnimi znanji. Apliciranje principov PRINCE2 v resnični projektno-orientirani organizaciji pa terja dodatno ozaveščenost na ravni procesov in načina sodelovanja v organizaciji. S tem namenom smo skupaj z organizacijo Simagine ustvarili unikaten tečaj, kjer bodo udeleženci spoznali osnovna PRINCE2 teoretična znanja ter osvojili štiri dopolnilne kompetence.
MSP® Practitioner
Paper Certificate
Uporaba in upravljanje Service Desk rešitve
S pridobitvijo osnovnih ITIL principov in možne integracije z drugimi sistemi bo delo z Service Desk rešitvijo še bolj produktivno.
Foundations of Business Analysis
Udeleženci se bodo naučili, kako izvesti analizo interesnih skupin. Uporabljati tehnike, da izzovejo potrebe teh interesnih skupin. Prevesti svoje potrebe v zahtevanih rešitvah, in potrjevati, da so zahteve dobro napisane, pravilne in natančne.

Ta tečaj je skladen z analizo poslovnega organa za IIBA znanja (v2.0) in v industriji uveljavlja najboljše prakse ter tehnike za izvabljanje, analiziranje, dokumentiranje, potrjevanje in komuniciranje zahtev. Naučili se boste tehnike, tehničnega pisanja, ki se nanašajo neposredno na zahteve pisanja dokumentov, obenem se boste naučili uporabljati pravilne tehnike za potrebe pravilnega, jasnega, jedrnatega, celovitega in kohezivnega pisanja.
Challenge of Egypt™
Med 60 in 80% projektov ne osvoji zahtevanih rezultatov, kljub ogromni količini PM, PMI ali PRNICE2 potrdil. To ni zaradi pomanjkanja izobrazbe ali teorije, temveč zaradi pomanjkanja razumevanja, kako prevesti teorijo v prakso ali pa pomanjkanje pravilnega obnašanja znotraj ekipe. Če se želite naučiti kako prevesti teorijo v prakso, oceniti svoje vedenje in projektne procese ter ugotoviti kako izboljšati svojo učinkovitost vodenja projektov, lahko ta simulacijski tečaj pomaga.
MSP® Practitioner
Digital Certificate
CCC Professional Cloud Developer (PCD)
Tečaj za razvoj oblaka je namenjen razvijalcem aplikacij, ki načrtujejo in razvijajo aplikacije za okolja v oblaku. To usposabljanje se izvaja kot 3- dnevni tečaj v učilnici ali virtualni tečaj. Usposabljanje zajema najboljše prakse na področju oblikovanja aplikacij za okolja v oblaku in podpira številne prodajalce tehnoloških rešitev, ki pokriva Open Source in Vendor standarde. V tečaju so načela, ki zajemajo celotno aplikacijo življenjskega cikla in so potrebna za vsako tehnologijo ali platformo.
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih