PONASTAVI IZBOR

Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

 

ITIL® 4 Foundation
ITIL® 4 je nastal na podlagi uveljavljenih temeljev prejšnih različic ITIL® dobrih praks. ITIL® 4 predstavlja praktičen in prožen pristop upravljanja storitev v času digitalne transformacije, ki sloni na celovitem modelu dobave in operativnosti produktov in storitev. Pri tem se nova različica ITIL® 4 naslanja in mestoma prepleta z ostalimi dobrimi praksami upravljanja; Lean IT, Agile, and DevOps.
Napredni tečaj Informacijske varnosti  in etičnega hekanja
3-dnevni interaktivni tečaj informacijske varnosti in etičnega hekanja vas bo pripeljal do tega, da boste po končanem tečaju s ponosom odšli v vaše podjetje, preverili osnovne ranljivosti v ter zaprli vrata napadalcem. Cilj tečaja je, da na konkretnih primerih in s programi ki jih uporabljajo hekerji prikažemo osnovne korake za odkrivanje varnostnih ranljivosti na spletnih straneh, strežnikih, omrežjih ter ostalih storitvah v vašem podjetju. Po končanem tečaju boste poleg znanja bogatejši tudi za virtualno okolje z ogromno programi za kompromitacijo ter zaščito informacijsko – komunikacijske tehnologije.
Varna uporaba interneta v poslovnem okolju
Veste, da je lahko le klik na neznano povezavo dovolj, da hekerji vdrejo v vaše podjetje? Človek je v zadnjih letih postal najšibkejši člen v varnostni verigi. Tako kot se učimo cestno prometnih predpisov, tako se moramo naučiti tudi pravil za brskanje po medmrežju. Cilj tečaja je ozaveščat uporabnike o varni uporabi interneta ter prikazati pasti in grožnje, ki prežijo na njih in so lahko oddaljene le klik stran od vas.
Varnost spletnih aplikacij (varno programiranje)
Predstavljene in podrobno pojasnjene so najbolj nevarne in najbolj pogoste ranljivosti spletnih aplikacij z najnovejše lestvice OWASP Top 10. Poudarek je na razumevanju ranljivosti in tveganj, ki jih prinašajo, kar je najboljša osnova za sprotno zaznavanje in preprečevanje takšnih napak v lastni programski kodi.
ISO/IEC 27001 po vaši meri
ZVOP in notranja pravila po ZVDAGA so le nekatere ključne besede, ki nas spomnijo na varovanje občutljivih podatkov, čeprav je sistem upravljanja varovanja informacij (SUVI) po standardu ISO/IEC 27001 praktično že postal ključni element za kakovost poslovanja. Predvidoma še v tem letu se na področju upravljanja z osebnimi podatki obetajo dodatne zahteve, kar je pomemben razlog za pravočasno pripravo.
Osnove Open Enterprise Server 2015
Tečaj pomaga udeležencem spoznati praktično uporabo storitev, ki jih nudi najnovejši mrežni opreacijski sistem Micro Focus Open Enterprise Server 2015.
HDI® Customer Service Representative
Predstavniki vašega podjetja so v interakciji z vašimi strankami vsak dan. Ali imajo znanje za ustvarjanje prvorazrednih izkušenj s kupci? Vsebina tečaja naslavlja spretnosti in tehnike, ki so potrebni za zagotavljanje izjemnih storitev in podpore za vaše stranke in končne uporabnike.
ITIL® 4 Foundation
ITIL® 4 Foundation Exam
Osnove Open Enterprise Server 2015
050-719 Novell Certified Administrator (NCA) Enterprise Services exam
HDI® Customer Service Representative
Online exam - paper certificate
Osnove Open Enterprise Server 2015
050-709 Novell Certified Engineer Enterprise Services practicum exam
Administracija Filr sistema za deljenje datotek
Udeleženci bodo spoznali upravljanje sistema za dostop in deljenje datotek Filr.
HDI® Desktop Support Manager
Pojem namizne podpore vključuje več kot le podporo namiznih računalniških sistemov. Vključuje celovito storitev zagotavljanja podpore uporabnikom namiznih sistemov (prenosniki, računalniki, tiskalniki in ostala oprema) s poudarkom na kvalitetnem izvajanju vsakodnevnih opravil. Celoten tečaj je usmerjen na vodenje izvajanja operativnih aktivnosti podpore, ki so taktično usklajene s poslovnimi potrebami strank in zahtevami uporabnikov namiznih storitev.
Upravljanje iPrint okolja
Udeleženci bodo spoznali upravljanje sistema za tiskanje z vseh uporabniških naprav.
Administracija ZENworks Configuration Management rešitve
Tečaj ponuja udeležencem široko praktično znanje pri delu z vsemi komponentami ZENworks Configuration Management rešitve.
HDI® Desktop Support Manager
Online exam - paper certificate
HDI® Desktop Support Technician
Tehnik oz. strokovnjak za podporo namiznih sistemov večino dneva preživi na obisku pri strankah, na njihovih delovnih postajah ali domačih pisarnah ter tako zagotavlja tehnično podporo za številne sisteme in storitve.
Administracija ZENworks Configuration Management rešitve
050-731 - Certified Novell ZENworks Administrator 11 exam
Uporaba in upravljanje Service Desk rešitve
S pridobitvijo osnovnih ITIL principov in možne integracije z drugimi sistemi bo delo z Service Desk rešitvijo še bolj produktivno.
HDI® Desktop Support Technician
Online exam - paper certificate
Administracija  Groupwise 2014 sistema
Udeleženci pridobijo potrebna znanja za namestitev, upravljanje in vzdrževanje Groupwise 2014 sistema za skupinsko delo in elektronsko pošto.
Administracija Vibe portala
Tečaj spozna udeležence z osnovno administacijo in praktično uporabo vseh funkcionalnosti portala za skupinsko delo Vibe.
HDI® Problem Management Professional
The HDI Problem Management Professional certificiranje je namenjeno tistim, ki želijo pridobiti znanje najboljših industrijskih praks, povezanih z upravljanjem problemov. Idealen je za IT strokovnjake, ki delajo ali nameravajo delati z upravljanjem problemov, tako v tehnični, vodstveni ali operativni vlogi.
HDI® Problem Management Professional
Online exam - paper certificate
HDI® Support Center Analyst
Strokovnjaki Help Deska in podpornega centra zagotavljajo operativno podporo in delujejo kot primarni stik s strankami. Pomembno je, da Service desk strokovnjaki zagotavljajo najvišjo kakovost pri skrbi za stranke in njihove zahteve pri vsaki interakciji.
HDI® Support Center Analyst
Online exam - paper certificate
HDI® Support Center Director
Pridobivanje podpore vodstva, učinkovito komuniciranje in osrednja vloga podpornega centra so ključnega pomena za uspeh kakršne koli operativne podpore. Zaradi teh razlogov morajo direktorji podornega centra služiti kot voditelji podpore in nenehno strateško usklajevati aktivnosti podpornega centra znotraj celotne organizacije.
HDI® Support Center Director
Online exam - paper certificate
HDI® Support Center Manager
Menedžerji podpornega centra so odgovorni za izvajanje operativnih in taktičnih načrtov organizacije za podporo, medtem ko skrbijo za zadovoljstvo strank in njihovih poslovnih potreb.

Usposabljanje HDI Support Center Manager (HDI-SCM) pokaže, kako strategija podpornega centra poganja vse kar center podpira:
storitev zagotavljanja operativne podpore za infrastrukture, poslovne procese, upravljanje delovne sile in trženje podpornega centra.

Zasnovan je za nove in izkušene kadre podpornih centrov.
HDI® Support Center Manager
Online exam - paper certificate
HDI® Support Center Team Lead
Ekipa podpornega centra služi kot komunikacijska vez med podporno skupnostjo in stranko in je nemalokrat enotna vstopna točka za vse njene zahteve.

Usposabljanje HDI Support Center Team Lead (HDI-SCTL) je namenjeno temu, da se udeleženci naučijo, kako zagotavljati izjemno podporo strankam, spodbujati proces izboljšav, trenirati za uspeh in prevzemati odgovornost za operativne dejavnosti iz dneva v dan znotraj ekipe. Ta tečaj je namenjen zaposlenim, ki morajo razviti temeljne upravljavske in vodstvene sposobnosti za vodenje take ekipe.
HDI® Support Center Team Lead
Online exam - paper certificate
KCS Foundation
Organizacije, ki pravilno izkoriščajo lastno znanje in ga učinkovito upravljajo, lahko zmanjšajo drage napake, pospešijo uvajanje in distribucijo novih idej in odpravijo odvečno delo. Uspešen program za upravljanje znanja je tisti, ki uspešno zajema, strukturira in ponovno uporabi informacije in je bistvena sestavina najuspešnejših podjetij katerim pogosto zagotavlja konkurenčno prednost.

Tečaj KCS Foundation nadzornikom podpornega centra, menedžerjem in direktorjem predstavi eno najboljših praks upravljanja znanja. Udeležencem predstavi temeljne koncepte KCS metodologije.
KCS Foundation
Online exam - paper certificate
KCS Principles
Knowledge - Centered Support (KCS), ki jo je na področju storitev razvil konzorcij za inovacije, je metodologija in niz procesov ter praks, ki temelji na znanju kot ključnem sredstvu organizacije za podporo.
KCS Principles
Online exam - paper certificate
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih